Hoofdgerechten

Onze kaart & suggesties worden opgemaakt volgens aanbod en seizoenen.

Enkele voorbeelden

De Goedendag® – salade verse frietjes sausjes  ⌂
Gerijpt rund (min 12 weken) gepresenteerd aan tafel  ⌂
Picanha – op zwaard gegrild in houtskooloven (type Josper)
Surf & Turf (Picanha steak + tijgergarnaal)
Runderribben – 48 uur gegaard rozemarijn  ⌂
Tartaar van rund – handgesneden – zomerklassieker  ⌂
Tartaar van zalm – handgesneden – sjalot dille  ⌂
Mergpijp “De Luxe” – tagliata, gerookt – parmigiano ⌂
Noordzeetong (2 à 3st/kg) meunière
Vis (zeebaars) in zoutkorst   ⌂
Portobello – bulgur – crumble (vegetarisch)  ⌂
Artisjok – bulgur – crumble (vegetarisch, seizoen)
Salade – fris – lauwe geitekaas
Kroket kaas, artisanaal (3 st)
Kroket garnaal, artisanaal (3 st)
Kroket kalfszwezerik, de beste (3 st)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, frietjes en sausjes naar believen.

Voor liefhebbers van enkele extra “side dishes” zijn er hieronder diverse te vinden.

 = huisgemaakt

De Goedendag

Sides

Volgens marktaanbod en onze seizoenen … en alles huisgemaakt.

  • Rijst – gebakken – groenten
  • Gratin dauphinois – aardappel – look – room – muskaatnoot
  • Hasselback aardappel – boter – look – tijm – cheddar
  • Koolsla
  • Boontje-spek
  • Broccoli – gestoomd
  • Spruitjes – roomboter – spekjes
  • Bloemkool – roomboter – peper
  • Bloemkool – gegratineerde – kaas – room – kokos – curry
  • Venkel – roomboter salie
  • Venkel – gesmoord in bruine fond
  • Spinazie – roomboter – look – chili
  • Spinazie – volle room – peper
  • Tuinbonen – roomboter – spekjes
  • Mange-touts – sjalot – look
  • Edamame saladezeewier
  • Witloof – gekarameliseerd – gesmoord in bruine fond
  • Worteltjes – roomboter – komijn – tijm sesamzaad
  • Oesterzwam – roomboter look peterselie
  • Eekhoorntjesbrood – roomboter – look – peterselie

Sharing / FingerfoodVoorgerechtenHoofdgerechtenNagerechten