Onze kaart & suggesties worden opgemaakt volgens aanbod en seizoenen.
Enkele voorbeelden
De Goedendag® – salade – verse frietjes – sausjes ⌂
Gerijpt rund (min 12 weken) – gepresenteerd aan tafel ⌂
Picanha – op zwaard gegrild in houtskooloven (type Josper)
Surf & Turf (Picanha steak + tijgergarnaal)
Runderribben – 48 uur gegaard – rozemarijn ⌂
Tartaar van rund – handgesneden – zomerklassieker ⌂
Tartaar van zalm – handgesneden – sjalot – dille ⌂
Mergpijp “De Luxe” – tagliata, gerookt – parmigiano ⌂
Noordzeetong (2 à 3st/kg) – meunière
Vis (zeebaars) in zoutkorst ⌂
Portobello – bulgur – crumble (vegetarisch) ⌂
Artisjok – bulgur – crumble (vegetarisch, seizoen) ⌂
Salade – fris – lauwe geitekaas
Kroket – kaas, artisanaal (3 st)
Kroket – garnaal, artisanaal (3 st)
Kroket – kalfszwezerik, de beste (3 st)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, frietjes en sausjes naar believen.
Voor liefhebbers van enkele extra “side dishes” zijn er hieronder diverse te vinden.
⌂ = huisgemaakt

Sides
Volgens marktaanbod en onze seizoenen … en alles huisgemaakt.
- Rijst – gebakken – groenten
- Gratin dauphinois – aardappel – look – room – muskaatnoot
- Hasselback aardappel – boter – look – tijm – cheddar
- Koolsla
- Boontje-spek
- Broccoli – gestoomd
- Spruitjes – roomboter – spekjes
- Bloemkool – roomboter – peper
- Bloemkool – gegratineerde – kaas – room – kokos – curry
- Venkel – roomboter – salie
- Venkel – gesmoord in bruine fond
- Spinazie – roomboter – look – chili
- Spinazie – volle room – peper
- Tuinbonen – roomboter – spekjes
- Mange-touts – sjalot – look
- Edamame salade – zeewier
- Witloof – gekarameliseerd – gesmoord in bruine fond
- Worteltjes – roomboter – komijn – tijm – sesamzaad
- Oesterzwam – roomboter – look – peterselie
- Eekhoorntjesbrood – roomboter – look – peterselie
Sharing / Fingerfood – Voorgerechten – Hoofdgerechten – Nagerechten