Over ons

Tine

Ik kreeg van kindsbeen af mee wat klanten verwennen betekende. Mijn ouders baatten het Kasterhof uit gedurende vele jaren.

Op reis, op restaurant, overal stonden de zintuigen van al onze gezinsleden op scherp om nieuwe ervaringen op te doen die we terug konden delen met klanten.

Ook gedurende een scherp moment op reis werd de kiem voor De Goedendag gevormd. Het gerecht werd een begrip tot ver buiten Kaster.

Ook buiten het restaurantgebeuren stonden klanten voor mij centraal. Jarenlang zat ik in de verkoop, e-commerce en systeembeheer, alles om klanten te verwennen.

Als hobby klusten we met plezier bij bij een bevriende traiteur waardoor de goesting terug groeide in de terugkeer naar mijn roots.

Wouter

Ik vertoefde als kleine jongen veel in de slagerij van mijn overgrootouders. Het spreekt voor zich dat de generaties daarna altijd de beste stukjes vlees zochten én kregen bij de beste slagers in de buurt. De slagers zochten fier hun beste stukken uit.

Enkele jaren geleden volgden mijn broer en ik – puur uit interesse en zonder slagersplannen – een slagersopleiding in avondonderwijs. Prachtervaring. We maakten verschillende patés met een goede vrienden.

De vele uitjes met de familie van mijn vrouw, mijn familie draaiden altijd rond eten en gezelligheid.

Door de prachtervaring en alle belevingen die we gedurende ons niet-horeca bestaan konden meemaken, willen we dit nu graag delen met alle mensen.