Onze specialiteiten

De Goedendag

Mals gekruid rundsvlees wordt aangebakken, op een hete metalen bol gespiest en geflambeerd aan tafel !

Wordt geserveerd met huisgemaakte sausjes, groenten en frietjes.

Picanha

Dit is een Zuid-Amerikaanse BBQ-klassieker, en terecht.

Sappig en smaakvol vlees wordt op een spies gegrild en voor u persoonlijk aan tafel van de spies gesneden.

Surf & Turf

Iets uit de zee, samen met iets vanop land
= Vlees + Schaaldieren !

Wij serveren Picanha steak en een grote Tijgergarnaal, beiden stevig gekruid en gegrild op houtvuur.

Zeker niet alleen voor de eeuwige twijfelaars, die combinatie is gewoon hemels.

Vis in zoutkorst

Zeebaars gevuld met kruiden en in een zoutkorst in de oven.

Het resultaat is een sappige smaakvolle vis. De eenvoudige eerlijke smaak is echt verbluffend.

De zoutkorst kan er eenvoudig afgehaald worden.

Pastéis de Moregém

Een klein heerlijk gebakje. Gekend uit Portugal (Belém), maar dan van hier, gemaakt in Moregem.

Bladerdeeg, banketbakkersroom en karamel, omgetoverd tot een waar genot.

Paté & Hoofdvlees

Wouter volgde enkele jaren terug avondschool slager en behaalde zijn diploma.

Wij maken onze paté en hoofdvlees zelf, met eigen geheimen.

Die kan je ook aankopen in gesteriliseerde potjes van 250 gr, en die zijn heel lang houdbaar.