Onze specialiteiten

De Goedendag

Mals rundsvlees gekruid met onze geheime kruidenmix wordt aangebakken, op een hete metalen bol, gespiest en geflambeerd aan tafel !

Wordt geserveerd met huisgemaakte sausjes, groenten en frietjes.

Vis in zoutkorst … op bestelling

Zeebaars gevuld met kruiden en in een zoutkorst in de oven.

Het resultaat is een sappige smaakvolle vis. De eenvoudige eerlijke smaak is echt verbluffend.

De zoutkorst kan er eenvoudig afgehaald worden.

Pastéis de Moregém

Een klein heerlijk gebakje. Gekend uit Portugal (Belém, nabij Lissabon), maar dan van hier, gemaakt in Moregem.

Bladerdeeg, banketbakkersroom en karamel, omgetoverd tot een waar genot.

Paté

Wouter volgde enkele jaren terug avondschool slager en behaalde zijn diploma.

Wij maken onze paté zelf, met eigen geheimen.

Die kan je ook aankopen in gesteriliseerde potjes van 250 gr, en die zijn heel lang houdbaar.