Menu Gelegenheden

Voorbeeld van een menu voor uw gelegenheden (vanaf 15 personen) :

Aperitief

  • Aperitief (2x maison, cava, kirr, wijn, bier of niet-alcoholisch)
  • 4 hapjes

Voorgerecht, enkele voorbeelden :

  • Kroket (kaas / garnaal) artisanaal (2 st)
  • Gerookte zalm of Gravad-lax met toast, huisgemaakt
  • Paté met brood, huisgemaakt

Hoofdgerecht, enkele voorbeelden :

  • Parelhoenfilet – warme groenten – kroketten
  • Warme beenham – warme groenten – kroketten
  • Eendeborst – portosaus – warme groenten – kroketten
  • Zalm of Kabeljauw – mousselinesaus – bedje prei – kroketten
  • Voor kinderen : balletjes in tomatensaus, biefstuk met saus, vol-au-vent, of hun lievelingsgerecht. In overleg volgens aantal kinderen.

Dessert, enkele voorbeelden :

  • Dame Blanche
  • Pastéis de Moregém
  • Tarte tatin
  • IJstaart : prijs volgens keuze

Menu à 42 €/persoon

Met als hoofdgerecht de volgende keuze : pp +5,00 €
– De Goedendag
– Vispannetje


Ook andere opties mogelijk, in overleg te bepalen.


Met aangepaste wijnen (wit / rood) : pp +15,00 €


Menukeuzes voorgerecht en hoofdgerecht gelden voor het hele gezelschap.
Aanpassingen in beperkte mate mogelijk en worden aan kaartprijs verrekend.

Voor kinderen bieden wij halve porties tegen halve prijs.
We houden graag rekening met specifieke allergenen en vegetariërs., mits vooraf besproken.

Indien u een vrije keuze als voorgerecht en hoofdgerecht wenst voor elke gast, verwijzen wij u naar onze menu “De Vierschaar.