Menu “De Vierschaar”

Aperitief

  • Aperitief (1x maison, cava, kirr, wijn, bier of niet-alcoholisch)
  • 2 hapjes

Voorgerechten, keuze uit :

  • Kroket naar keuze : kaas / garnaal (2 st)
  • Gravad Lax zalm – zure room – toast
  • Gerookte zalm – verse uitjes – peterselie – toast
  • Paté met brood, huisgemaakt

Hoofdgerechten, keuze uit :

  • De Goedendag® (rundsvlees) – diverse sausjes
  • Picanha (rundsvlees) – Chimichurri saus
  • Portobello – Bulgur – Crumble (vegetarisch)
  • Zalm gelakt gegaard op cederplank in houtskooloven
  • Vis (zeebaars) in zoutkorst (enkel op reservatie)

Desserts, keuze uit :

  • Dame blanche
  • Pastéis de Moregém
  • Tarte Tatin

Menu “De Goedendag” à 48 €/persoon


Met aangepaste wijnen (wit / rood) : pp +15,00 €


Aanpassingen in beperkte mate mogelijk en worden aan kaartprijs verrekend.
Voor kinderen bieden wij halve porties tegen halve prijs.